Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

GP MOTORSPORTS
Συνεργείο αυτοκινήτων στο Λουτράκι


 
Το συνεργείο μας GP MOTORSPORTS το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, διαθέτοντας εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς, είναι δίπλα σας προσφέροντας σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος.

Οι πιστοποιημένοι και έμπειροι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε επισκευή ή μηχανική βλάβη έχει παρουσιαστεί στο όχημά σας, όσο δύσκολη και αν είναι. Έχουν τη δυνατότητα πέρα από τις προγραμματισμένες συντηρήσεις να δώσουν λυσεις σε δυσκολα προβλήματα για κάθε μάρκα αυτοκινήτου ακόμα και πολυτελών αυτοκινήτων πάντα με αξιοπιστια.

Το συνεργείο μας λειτουργεί από το 2016. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που διαρκώς ανανεώνονται.

Γνωρίζοντας τα στενά και πιεστικά ωράρια που έχουμε όλοι μας, και θέλοντας να σας απαλλάξουμε από επιπλέον μετακίνηση, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοση του οχηματός σας από και στον χώρο σας.

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων και καινούργιων ανταλλακτικών, το συνεργείο μας, εξυπηρετεί εδω και χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας. Με αυτό το τρόπο, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε κέρδος για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε σχέση με το κόστος κάποιας επισκευής ή βελτίωσης, ενώ παράλληλα σας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα μηχανικό και εμφανισιακό.

Αγοράζουμε τρακαρισμένα οχήματα καθώς λειτουργούμε και ως ανακύκλωση αυτοκινήτων όπως επίσης προβαίνουμε και σε διαγραφή - απόσυρση οχημάτων. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τα ελαστικά σας εντός του Νομού Κορινθίας έχουμε τη δυνατότητα άμεσης μετάβασης σε 24ωρη βάση προκειμένου να επιλύσουμε άμεσα το πρόβλημα.

Σκοπός μας όλο αυτά τα χρόνια είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις καλές τιμές. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση σε όλες τις μάρκες IX καθώς και η εύρεση των πιο οικονομικών λύσεων στα ανταλλακτικά, μεταχειρισμένα ή καινούργια.
 
 
  Γενικό και μερικό service αυτοκινήτων
 Επισκευή κινητήρα αυτοκινήτου
 Φρένα, έλεγχος - επισκευή
 Ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών
 Κάρτα καυσαερίων
 Αλλαγή λαδιών - αναλωσίμων
 Αμορτισέρ - ελατήρια
 Επισκευές, μηχανολογικές - ηλεκτρολογικές
 Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 Ανακύκλωση αυτοκινήτων
 Διαγραφή - απόσυρση οχημάτων
 Ηλεκτρολογικές εργασίες
 Δυναμό – Ηλεκτρικά Παράθυρα
 Service κλιματιστικών (A/C)
 Πλήρωση φρέον
 Αγορά τρακαρισμένων οχημάτων
 Πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων
 Λιπαντικά Castrol – Motul – Eneos
 Μπαταρίες VARTA – BOSCH